Staat Amerika op het punt om te veranderen?

“Change! Yes we can!” associeren we meteen met de Amerikaanse president Barack Obama. Maar zal er nu ook iets veranderen? Als we verschillende bronnen mogen geloven zal er inderdaad het één en ander veranderen in Amerika. Helaas is het niet allemaal rozengeur en maneschijn en zal het voor de meeste lezers ook vrij confronterend en choquerend zijn om te lezen wat er in dit artikel staat. Het ziet er namelijk naar uit dat het Amerikaanse volk misleid werd door een complot van de bankwereld en dat president Obama niet meer is dan een marionet die het volk in bedwang moet houden met zijn charisma.

Obama: Yes We Can!

Obama: Yes We Can!

De gevestigde pers bericht uiteraard niet over deze praktijken, maar de boomende alternatieve pers steekt het niet langer onder stoelen of banken; het Amerikaanse volk is om de tuin geleid! Onze lieve Barack is een marionet die in de touwen van de bankwereld hangt. De gemaakte verkiezingsbeloftes worden één voor één verbroken en de beloofde change dreigt te veranderen in een gigantische orkaan waar zelfs Katrina bang voor zou zijn.
Sinds de inauguratie van Obama op 20 januari 2009 heeft hij onder andere zijn fiat gegeven om extra troepen te sturen naar Irak terwijl hij tijdends de verkiezingscampagne het volgende te zeggen had: “There is no military solution for Iraq, there never was. I will begin with to remove our troops from Iraq immediately!”. Na de verkiezingen werd het terugtrekken van de soldaten eerst opgeschoven naar 6 maanden, later naar 16 maanden, om dan uiteindelijk teruggedraaid te worden naar het bijsturen van troepen in plaats van ze terug te trekken.

Het Amerikaanse volk werd en wordt dus duidelijk bedrogen. Het terugtrekken van de troepen uit Irak was namelijk een van de grote eisen van het volk; deze operatie had namelijk teveel slachtoffers en veel te veel geld gekost. De belofte van Obama om de troepen terug te trekken was dan ook een godsgeschenk voor vele miljoenen kiezers; zonder hen had de president nu niet Barack Obama geweest.

Er ligt blijkbaar een grote crisis om de hoek, zo groot dat de bevolking in terreur gaat tegen de overheid en dat  de mensen uit hun huizen worden weggehaald om in kampen te gaan wonen. Dat is wat volgens veel berichtgevingen de officiële verklaring is voor de bouw van verschillende “FEMA Camps”. Het Federal Emergency Managment Agency (FEMA) is namelijk een soort van crisiscentrum dat het land moet voorbereiden op mogelijke rampscenarios.
In de ‘woonkampen’ die het FEMA opricht zouden tien- tot honderdduizenden mensen moeten kunnen verblijven als er een ramp plaatsvindt. Deze kampen worden over het ganse land opgericht en er is dus veel informatie over terug te vinden, ook officiële documentatie.

Fema Camp

Bewaker aan de ingang van een Fema Camp

Het bizarre aan deze kampen is dat men bij elk (nieuw) kamp dat men ontdekt steevast lijkenkisten terugvindt. En we spreken hier niet over enkele kisten, het gaat letterlijk over tienduizenden kisten per kamp! Wie een beetje kan rekenen begrijpt meteen dat het aantal kisten buiten proportie staat tegenover het aantal bewoners van zo’n kamp, en daar zal beslist een reden voor zijn.

Onlangs is er ook een film uitgebracht over Barack Obama met de sprekende titel “The Obama Deception”. Deze film gaat zeer grondig en diep in op het ware gezicht van president Obama. Deze film is gemaakt door mensen van de alternatieve pers en maakt duidelijk hoe en waarom het Amerikaanse volk wordt gemanipuleerd, belogen, bedrogen en beroofd. Het bijna twee uur durende stuk is zeer interessant voor iedereen die ook de andere kant van het verhaal eens wil horen.
Het is duidelijk dat er in Amerika een heleboel dingen gaan veranderen, en dit zal het gewone volk niet ten goede komen. Helaas brengt de film ook aan het licht dat er zoiets bestaat als een “New World Order”; deze groep gigarijken houden er namelijk een geheime politieke agenda op na om de wereldpolitiek en -economie zo goed mogelijk naar hun hand te keren. De huidige crisis zou door hen in de hand gewerkt zijn om meer macht te vergaren en ze zouden er niet vies van zijn om in de toekomst nog meer crisissen te veroorzaken. Dit alles in het kader van een complot om de de kleine man zo hard mogelijk uit te persen, de overheid macht te ontnemen en de politiek te sturen vanuit de coulissen zodat ze zelf buiten schot blijven.

Ook Europa wordt beïnvloed door deze ‘New World Order’, de gigarijken hebben ook hier hun vertakkingen. Zo hoeven we maar naar Berlusconi te kijken om een lid van deze ‘NWO’ aan te duiden. Het hoofd van de PNB-Paribas bank is ook lid van de Bilderberg groep, en is onlangs ons land gepenetreerd door de overname van Fortis.
Wie nu nog niet nieuwsgierig is om meer te weten moet toch wel erg naïef zijn. Daarom ga ik niet langer schrijven, maar u de kans geven om de  film integraal te zien op onze site.

Veel kijkplezier!

Over Michael Bogaerts

Wil je helpen? Neem dan contact op via mail op 'info apenstaart bogy punt be'
Dit bericht is geplaatst in Globalisme met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>