Een nieuwe blog, weeral

Het is zover; het internet is weer een blog rijker; “BoGy’s visie op het leven”!

Na lang wachten, nadenken, uitstellen, twijfelen, vallen, springen, opstaan en weer doorgaan heb ik uiteindelijk de knoop toch doorgehakt en de beslissing genomen om die blog waar ik zo vaak over gedroomd heb toch maar op te starten.
Ik heb uiteraard een forum waar ik regelmatig informatie plaats, maar, een forum dient om te discussiëren en niet om mensen te informeren als ware het een veredelde nieuwssite.

Om die simpele reden, en nog enkele andere hersenspinsels, is het besluit dan ook unaniem (1 stem voor, geen stemmen tegen) gevallen dat ik terug start met een site die me toelaat om informatie in een aangenaam leesbare vorm tot bij u te brengen.

Wie de geschiedenis van het domein dcnet.be kent, herinnert zich misschien nog wel een nieuwssite die in het verre verleden toch wel een redelijke populariteit kende. Helaas is dcnet.be ‘computernieuws’ meermaals het slachtoffer geworden van hackers die het gemunt hadden op de mailfunctie van de server.
De site werd tot drie keer toe gehackt om massa’s spam te versturen, wat een volledige lamlegging van het domein tot gevolg had. Na de derde keer had ik dan ook geen zin meer om de site weeral te herstellen, iets wat de eerste twee keer enkele uren hard zwoegen betekende.
Toen werd de site door mij offline gehaald, om nooit meer online te verschijnen. De oude berichten zijn gelukkig nog wel bewaard in het groot internet-archief en wie zin heeft kan daar nog steeds de oude site bezoeken. Alle grafische inhoud zoals iconen en afbeeldingen zijn wel niet meer aanwezig.

Ondertussen kom ik dan ook alweer aan het einde van mijn eerste berichtgeving op deze nieuwe site en wil ik alvast iedereen bedanken die deze site komt bezoeken of er aan wil meewerken, nu en in de toekomst!

Het eerste bericht is een feit, en dat we nog lang mogen blijven schrijven!

Bogy Zwarte Parel

BoGy

Over Michael Bogaerts

Wil je helpen? Neem dan contact op via mail op 'info apenstaart bogy punt be'
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijke aantekeningen met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Een nieuwe blog, weeral

 1. BoGy schreef:

  Mijn eerste post, ik wens mezelf alvast veel succes!

 2. Lotje schreef:

  Schatje,

  Veel succes met je nieuwe blog!

  LY

  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>