Een nieuw zicht op Bogy’s Visie

Bogy’s Visie draait nu al een tijdje mee in het grote rad dat blogoshpere noemt. Ondanks dat er al die tijd nieuwe artikels werden gepubliceerd en er onder de motorkap regelmatig aanpassingen werden aangebracht was er visueel nooit iets nieuws onder de zon. Daar is nu verandering in gebracht, zowel positief als negatief.

Ik zal maar meteen met de negatieve kant van de zaak beginnen; advertenties… Onze bezoekers met een scherp zicht zullen het al gezien hebben; er staan ineens enkele advertenties (Google Adsense) op de site. Deze zijn toegevoegd zodat er (hopelijk) een paar opbrengsten gegenereerd worden welke een deel van de kosten van de site zullen bijpassen.
Deze website is geen commerciële site, maar iemand moet wel de rekening betalen en een klein beetje hulp van de bezoekers die een interessante link volgen is steeds welkom. Ik heb uiteraard mijn best gedaan om het aantal advertenties binnen de perken te houden. Ook zal ik geen vervelende advertentie-types toelaten die het vlotte gebruik van de site in de weg staan zoals Flash-advertenties die openklappen als je per ongeluk met de muis erover gaat.

Dan wat positief nieuws; ik heb eindelijk de tijd gevonden om een ander thema te kiezen en dit aan te passen voor gebruik op Bogy’s Visie. In de loop der tijd werd het gebruikte thema een beetje gedateerd (laat ons maar zeggen dat het prehistorisch geworden was); zo was het bijvoorbeeld niet mogelijk om bij individuele berichten een zijbalk te hebben. Ook nieuw is dat er nu een aanpasbare footer is waarin ik modules kan plaatsen. Wees dus niet verrast als vroeg of laat de Tagcloud verhuisd naar de bodem van de site; er is dan absoluut niets mis!

Om af te sluiten wil ik eens een bizarre onthulling doen; tenslotte kijken jullie al enkele jaren naar dezelfde afbeelding bovenaan elke pagina. Ik vermoed dan ook dat er een aantal mensen zijn die de andere kan willen zien van de persoon die op de bannerfoto staat…

BoGy's Visage - Avatar

Dit is 'm dan: Bogy's visage... ook ni vet éh

Ik wil jullie echter waarschuwen, niet schrikken van het absoluut lelijke gelaat. Ik sta niet voor niets al jaren met m’n rugzijde naar jullie gericht!!

Short-url: http://wp.me/prxYX-bD

Over Michael Bogaerts

Wil je helpen? Neem dan contact op via mail op 'info apenstaart bogy punt be'
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijke aantekeningen met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>