Aangepaste Google Zoekpagina’s

Op deze pagina kan je in google zoeken naar informatie; echter heb is ervoor gezorgd dat er reeds op voorhand een aantal speciale kenmerken mee worden gegeven aan de zoekopdracht zodat je resultaten doelgerichter zullen zijn.

Een voorbeeldje; als je iets zoekt met het googlevakje ‘Softdrugs‘ zal je automatisch een hele hoop keywords meekrijgen die te maken hebben met cannabis; hierdoor komen er meer links naar boven die je anders niet te zien zou krijgen. Zo wordt er oa ook aan gezondheid, coffeeshop en andere onderwerpen gedacht. Zoek je dan bijvoorbeeld op ‘joint roken’, dan krijg je webpagina’s te zien die meer volledige informatie bieden dan enkel maar een pagina van een coffeeshop die reclame maakt voor goeie wiet en een hele catalogus prijzen heeft staan voor losse joints die verkocht worden.

Deze google-searches worden door mezelf aangemaakt op basis van de artikels die ik maak (en gemaakt heb); het is dan ook de bedoeling dat ik in de toekomst steeds vaker bij een artikel een zoekvakje plaats waarmee je meer informatie over het artikel naar boven kan vissen.
Op de pagina die je nu aan het lezen bent komt dan een overzicht van alle beschikbare google-zoekboxen die aangemaakt werden.

  • Google Cannabis:

Print deze pagina Print deze pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>