F1-BelgoTel VOIP diensten

Logo F1-BelgoTelInteresse om goedkoop te telefoneren? Bellen naar zowat elk Europees vast net voor minder dan 2 cent per minuut? Dag en nacht naar alle Belgische mobiele netten bellen voor 12 cent? En dat allemaal zonder abonnement of vaste kosten?

Jawel, het kan! Je kan via F1-Belgotel zeer voordelig bellen naar gans de wereld voor een appel en een ei! Als zaakvoerder van F1-Help PC-Herstellingen heb ik onlangs een budgetvriendelijke dienst opgezet welke je toelaat om tegen spotprijzen te bellen met je computer, Android-telefoon, iPhone of eender welk SIP compatibel toestel.

Je belt via een bestaande internetverbinding naar de hele wereld aan tarieven die in België ongezien zijn bij de concurrentie en betaalt letterlijk enkel dat wat je verbruikt.
Heb je een maand niet getelefoneerd, dan kost het ook geen cent! Tevens is er geen sprake van een connectiekost of ‘na de eerste minuut per seconde‘. Bel je 15 seconden, dan worden er ook maar 15 seconden aangerekend; geen volle minuut!

Uiteraard kan je ook vanop je vakantiebestemming gebruik maken van deze diensten. Nog nooit zo goedkoop naar huis gebeld!

Goedkoper dan Voipbuster of Skype… de tarievenlijst bewijst het; download en vergelijk zelf maar!!
Beltarieven 2011-04 (April)

Indien je nog vragen hebt, of je wil een account aanvragen; laat dan ofwel commentaar op deze post (onderaan) of stuur een mailtje naar ‘pc at bogy punt be’. Ik help je graag op weg om van deze tarieven gebruik te maken!

Voor mensen die op zoek zijn naar de login-pagina: http://voice.bogy.be

short-url: http://wp.me/PrxYX-bj
Print deze pagina Print deze pagina

3 Reacties op F1-BelgoTel VOIP diensten

 1. Rudy Blereau schreef:

  Beste, wat is het onderscheid tussen jouw aanbieding (Belgotel) en Belkaart (www.belkaart.be )?

  • Michael Bogaerts schreef:

   bij het systeem van belkaart MOET je inbellen; bij ons systeem is dat niet nodig..
   Je kan rechtstreeks bellen met elk op internet aangesloten toestel (een voip-telefoon, een smartphone, een gsm met symbian (de meeste Nokia’s uit het midden en hoger segment), of met je computer.

   Je kan bij ons ook via een inbelnummer werken; maar dan heb je natuurlijk niets aan de lage lokale tarieven en betaal je dus eigenlijk twee keer…

   bij ons betaal je om een oproep naar een vast nummer in belgie te maken slechts 1.1 cent/minuut, zowat in heel europa is dat de tarief trouwens.
   Als je via belkaart werkt moet je eerst nog eens naar een ander nummer bellen en betaal je dus dubbel.
   Indien je geen internet hebt is dat bij ons ook mogelijk, maar we raden het echter af omdat het dus duurder uitkomt. Ook bij ons is het géén 070 nummer maar een gewoon netnummer (02/8087263).

   Als ik echter kijk naar de tarieven is belkaart wel redelijk duur; ze geven wel “gratis” oproepen weg naar een aantal vaste netten (beperkt), maar dat zijn nummers waar je bij ons slechts 1 of 2 cent per minuut voor betaalt. Vergelijk je de andere tarieven dan zijn ze enorm duur; voor naar een GSM te bellen in België betaal je bij belkaart 20 ct/minuut, terwijl dit bij ons maar 10 cent per minuut kost…

 2. Ryan : Ja, we echt hard gewerkt om te komen waar we nu
  dus we zijn gewoon aan het werk op het genieten van het ook in plaats van alleen te focussen op wat de toekomst .

  om zeker te zijn dat hele idee van messaging , ziet u twee methoden om een individu te vinden om over te brengen zijn boodschappen .
  Als u een man die zit te chatten in een meisjes chatten , moet je
  gewapend met de juiste informatie .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>