BoGy’s Forum (extern)

BoGy’s Visie is een blog waar je regelmatig nieuwe informatie kan terugvinden over allerhande onderwerpen. Het belangrijkste gegeven is dat ik actueel probeer te zijn en zoveel mogelijk verschillende onderwerpen probeer te bespreken.

Wie naast de blog nog verder wil discussiëren of vragen heeft, kan altijd terecht op BoGy’s Forum. Onder andere de tijdelijke visakaarten worden via die site afgehandeld. Ook je computerproblemen zijn er welkom en discussies over VOIP, internet of filosofische kwesties komen er aan bod.

Wie wil lezen op het forum kan gewoon via mijn startsite (http://www.bogy.be) op het forum terecht, wil je zelf ook berichten achterlaten dien je wel eerst te registreren.

BoGy’s forum is dit jaar nog vernieuwd geweest met een totaal nieuwe look als gevolg voor de gebruiker. Ook onder de motorkap werd het een en het ander aangepast; de Phpbb engine kreeg een upgrade van versie 2.0.21 naar 3.0.7 waardoor er een hele rits aan nieuwe functies zijn bijgekomen.

BoGy’s Forum is een rustig forum waar redelijk waar informatie te vinden is, en iedereen is welkom geheten om ook zijn of haar mening, idee, vraag, opmerking of oplossing te komen bekendmaken…

Print deze pagina Print deze pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>