een @bogy.be adres aanvragen?

Een héél speciaal forum, voor speciale gedachten. Hier kan je spreken over het zesde zintuig, de toekomst, de mens... we spreken over morgen, maar jij bent degene die morgen in de hand hebt!
BoGy staat voor 'Believe Only the God in You' - This is all about BoGy's Philosophy

een @bogy.be adres aanvragen?

Berichtdoor bogy op 05 Aug 2008 14:34

Mensen die een @bogy.be adres wensen, kunnen dit aanvragen.

Je stuurt een e-mail naar hetadresdatjewil@bogy.be en zet daarin de reden waarom je een @bogy.be adres wil.
bv: je wil het adres 'ikbenjoost@bogy.be' aanvragen, dan stuur je een mail naar ikbenjoost@bogy.be en je motiveert jezelf.

We vragen om je motivatie erbij te zetten omdat we graag weten, vanuit de filosofie van BoGy vzw, wat de mensen rondom ons denken en doen.

De mailserver van BoGy vzw is wel van beperkte capaciteit, in die zin dat hij niet in een datacenter staat met een 10 mbit verbinding. De server staat momenteel op een privéverbindig en daarom vragen we om geen aanvragen te doen als je de mail account wenst te gebruiken voor het doorsturen/ontvangen van mopjes en/of filmpjes.

In de toekomst zal de mailserver wel ergens in een datacenter eindigen, vanaf dan zullen we eenieder die een adres wenst, de mogelijkheid geven er eentje aan te vragen met een geautomatiseerd systeem.

Indien je niet kan registreren op dit forum, bv omdat je een gmail adres hebt kan je dat wel als je een @bogy.be adres gebruikt.

De account hoeft niet persé een echte mailaccount te zijn, als je wenst kunnen we ook een doorzendaccount (alias) aanmaken die al je mail op je eigen adres aflevert.
Lees BoGy's Filosofie op dit forum. (KLIK)
Wil je jezelf beter leren kennen? Aarzel dan niet om jezelf te verdiepen in BoGy's gedachtengang...
Alles ivm online visakaarten
Avatar gebruiker
bogy
Site Admin
 
Berichten: 1198
Geregistreerd: 03 Aug 2006 14:02
Woonplaats: Antwerpen, Belgium
XBox Live Gamertag: Bogy Belgy

Terug naar BoGy's Filosofie

Wie is er online

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron